Over klas 0

Klas 0 is de website voor groep 8-leerlingen die graag willen leren wat je moet weten voordat je naar de eerste klas gaat. In vijf lessen van verschillende mentoren hoor je alles over onderwerpen die er echt toe doen. Klas 0 is gemaakt door het ’s Gravendreef College. Onze mentoren geven de lessen, leerlingen delen hun ervaringen en het Theaterlab heeft toffe sketches gemaakt. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat onze leerlingen een superleuke tijd hebben en hun ambities kunnen waarmaken. Een goede voorbereiding en juiste schoolkeuze is hiervoor essentieel.

Over het ’s Gravendreef College

Het ’s Gravendreef College is een bijzondere school in Leidschenveen en Leidschendam. Kom je uit de buurt? Kom dan eens langs! Wat ons bijzonder maakt is de unieke sfeer die op onze school hangt. Wij willen altijd het beste: het beste voor onze leerlingen, het beste voor onze docenten en vooral het beste onderwijs. Iets wat je makkelijk kan zeggen, maar waar je hard voor moet werken om het waar te maken. In deze wereld waarin alles zo snel verandert, staat het onderwijs soms een beetje stil. Wachten op onderwijsvernieuwing zit er niet in, want daar houden we niet van. Dus zijn we daar zelf al jaren geleden mee gestart, met een scherpe visie, continue innovatie én een flinke dosis lef. Steeds weer blijven wij kijken naar wat het beste voor onze leerlingen is.

Wij vinden het superbelangrijk dat jij je prettig voelt op de middelbare school en dat je daar je ambities waar kan maken. Kom je uit de buurt van Leidschenveen en Leidschendam, kom dan eens kijken op onze scholen!